Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Balance

Met ruim 120 optredens per jaar is BALANCE een van de meest gevraagde bands in Nederland. Op het repertoire staan inmiddels meer dan honderd nummers die variren van ballads tot rhytm & blues-songs, van Nederlandse topsuccessen tot (dance) classics en (de meest actuele) internationale topsuccessen. Deze brede mix stelt BALANCE in staat om te putten uit ieder populair muziekgenre. De inzet en het enthousiasme van de band zorgen telkens weer voor grote waardering en succes, zowel op artistiek als op commercieel vlak.

Medio 2000 verscheen de eerste (live) CD met daarop de grootste hits uit de vorige eeuw.

BALANCE kent een "uitgebalanceerde" bezetting van 7 personen, waarbij de vocalen worden verzorgd door n zanger en tw zangeressen.

Dat niet alleen op muzikale, maar ook technische perfectie voorop staat, is voor de band en de crew een voor de hand liggende zaak. Dat komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van de gebruikte geluidsinstallatie: de optredens worden ook "ondersteund" door een uitgebreide en computergestuurde lichtshow waarmee tal van special effect kunnen worden gecreerd.


BALANCE op het internet: www.balance-music.nl