Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Boulevard

Een band die het publiek in tal van discotheken, zalen en feesttenten in verbazing achterliet. Een band met een perfect geoliede show. Met een repertoire dat staat als een dijk. Superprofessioneel zonder in routine te vervallen.

Boulevard is ook een band die constant vernieuwing nastreeft. Om Boulevard te onderscheiden van dat wat we even "de rest" noemen. Om zelf het hoofd fris te houden en om scherp te blijven. Daarbij staat het inspelen op de wensen van het publiek centraal. En dat publiek wordt steeds kritischer; verlangt ook steeds meer. Verlangt "iets anders".

Vandaar: de "Hitstory" waarmee we in 2000 op de planken zijn gegaan.

Deze show - een muzikale čn visuele reis langs de hoogtepunten van 40 jaar popmuziek - speelt in op die trend naar ´nieuw en anders´. "Hitstory" biedt een kleurrijk, wervelend spektakel. Met overtuiging gebracht door muzikanten die door de wol geverfd zijn. Een team dat door jarenlange ervaring tot een hechte eenheid is gesmeed. Met een frontman die van wanten weet en elk publiek feilloos weet aan te voelen. Met musici die hun vak tot in de puntjes verstaan. En: met twee fantastische zangeressen. Onze stralende blikvangers. Het onbetwiste, swingende middelpunt van Boulevard.