Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

D-Sign

D-sign spettert van het podium wanneer deze coverband uw avond tot een onvergetelijk feest maakt. Van feesttent, naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest.

De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. D-sign is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren musici vooral nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft. Vooral het jonge uitgaanspubliek zal zich de hele avond vermaken bij een show van D-sign. Hiermee onderscheidt D-sign zich van de standaard top 100 coverband. Professionaliteit staat garant voor kwaliteit.

Deze enthousiaste vijfman formatie zet in samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

D-sign bestaat uit:

D-sign van onder

Amanda Muller, de zangeres, die voor zoín klein meisje wel erg veel geluid produceert, zet menig zaal op zín kop met haar stem en performance.  Zij deed ervaring op als invalzangeres bij Sesam, Kink en als backing vocalist bij Boris.
 

Merijn Bakker, de gitarist van de band, met oog voor detail, waardoor zijn sound en timing altijd perfect in orde is. Hij klimt of hangt het liefst overal in. Misschien heeft zijn baan bij de brandweer er iets mee te makenÖ Meiden, vooral rustig blijven!

Leonard Busselaar. De jongste en meest recente aanwinst van D-sign. Met zijn gouden keel, zijn omgekeerde toetsen en zijn vette sounds maakt hij iedere avond tot een succes. Hij studeert op dit moment toetsen in Haarlem op het conservatorium, maar nu kun je al op het podium van hem genieten bij D-sign.

Auke Haaksma. Het is altijd lachen, gieren, brullen met Auke op het podium. Het publiek ligt letterlijk en figuurlijk aan zín voeten als hij bas speelt en zingt. De ogen van het publiek beginnen al te fonkelen als ze weer eens op zín basgitaar mogen spelen.

Tim Brink, ook wel the Godfather of D-sign genoemd. Hij laat na zijn studie drums in LA (Amerika) geen pannendeksel meer heel. Streven naar perfectie is zacht uitgedrukt bij deze naam, waardoor hij altijd het onderste uit de kan haalt.