Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 home    boek   contact 

Music Unlimited drive in show

houdt zich bezig met het verzorgen van feesten en partijen.
Bij Music Unlimited vindt u uiteraard geen complete catering, maar puur de muzikale invulling van uw avond d.m.v. een Diskjockey en Drive in show.

Een Diskjockey (DJ) heeft veel voordelen. Een DJ neemt bijvoorbeeld geen pauze, is de hele avond actief en kan als geen ander voldoen aan de wensen van de gasten. Onze jarenlange praktijkervaring heeft al veel bedrijven en bruidsparen een geslaagde avond bezorgd.

Wilt u 'Goud van Oud', 'Golden eighties', of de actuele Top 40... geen probleem onze DJ heeft alles mee.

U vraagt... wij draaien !!

Onze draaistijl hangt geheel af van het type feest. We merken steeds meer vraag naar Dance Classics en Soul, maar ook muziek uit de jaren '70 en '80 wordt steeds meer aangevraagd. Zeker wordt ook de actuele muziek niet vergeten...

Heeft u verzoekjes die bijdragen tot verhoging van de feestvreugde?, of gaat u trouwen en heeft u samen met uw partner een speciale herinnering aan een bepaalde melodie,... Geen punt. Uw DJ draait 'm graag op verzoek.