Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

G1-ID
 
G1-ID is ontstaan in de koppies van Eduard en Cliff. Al jaren liepen zij met een idee, maar hadden nog steeds geen idee hoe dit te verwezenlijken. Met de ervaringen, opgedaan bij het spelen in diverse orkesten hebben zij dit uitgewerkt. G1-ID moest een concept worden waar naast de muziek ook de uitstraling een belangrijke rol speelt.

Het zoeken naar mensen die in dit plaatje passen was niet makkelijk, maar is wel 100% geslaagd. Met de komst van Henk en Sabri is de basis voor de, op conservatorium niveau muzikale kwaliteit, gelegd. Het hele plaatje wordt compleet gemaakt door Manon Nordkamp die een uitstekende performance op de buhne neerzet.

G1-ID is een mix van show en zang. Een prachtige verrassende podiumopstelling rondom een witte vleugel. Vijf verschillende stemmen die samen een mooie harmonie vormen en een repertoire voor ieder wat wils. Uiteraard wordt G1-ID ondersteund door een mooie lichtshow en een uitstekende geluidsinstallatie, die afgestemd is op elk feest.

G1-ID is een orkest, uiteraard perfect in de kleding, dat uw feest speciaal maakt!

Graag stellen wij de leden van G1-ID aan u voor:
* Henk
* Jan
* Eduard
* Cliff
* Manon