Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Judith Peters

Haar carriere in de muziek begon met het zingen in bands(allround). Daarnaast deed zij mee aan diverse talentenjachten en zangwedstrijden die zij met glans won zoals Karaoke op RTL4 en de Soundmixshow. Keer op keer wist zij met haar zangtalent en uitstraling het publiek voor zich te winnen. Judith is een nuchtere Hollandse meid, die zich op het podium ontpopt als een ware Diva.

Door haar jaren lange ervaring weet Judith exact waar het publiek om vraagt; "Mensen willen vermaakt worden, zingen is leuk, maar een stuk entertainment is een absolute Must". Het is daarom mogelijk Judith ook te boeken als: "Dutch Tina", tijdens deze act kruipt Judith in de huid van de meest legendarische zangeres Tina Turner. Of wat dacht u van "Disco Jude", back to the 70's, 80's & 90's met de lekkerste disco/dance hits, zeer geschikt voor een Dance Classic feest.

Judith is niet alleen te vinden in Nederland. In de zomer laat zij, met haar warme stemgeluid, de temperatuur extra stijgen op camping Bon Repos in Santa Susanna Spanje . s'Winters zingt Judith vaak naast toppers als Vinzzent en Wolter Kroes in de Moskito Bar te Westendorf Tirol. 

Judith is ook actief in het schrijven van songteksten. Zo schreef zij vrijwel al haar eigen nummers, maar ook voor collega artiesten:

Rob van Daal  Ik ben wie ik ben
Rob van Daal  Laat ons proosten
Arie  Mijn kleine vent
The Happy Hour Crew  Goeiemoggel
Feest Squad  Vliegend hert
DJ Henry  De feestartiesten