Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Keet

Keet! werd 25 jaar geleden geboren als Yvonne Coldeweijer en groeide op in Kaatsheuvel. Na op jonge leeftijd vele toneel- dans- en zanglessen te hebben gevolgd, begon ze later aan workshops Meisner-acteren bij Paul Dekker en studeerde aan de Academie voor Drama. In New York volgde Keet! een aantal maanden de opleiding camera-acteren aan de prestigieuze New York Film Academy.
Tevens volgde ze danslessen aan
de Broadway
Dance Academy. -

Theater
Tekstvak: Op haar dertiende speelde Keet! haar eerste rol in de musical Pinokkio van Studio 100, waarin ze één van de vriendjes van Pinokkio speelde.
Daarna gaf ze jarenlang gestalte
aan verschillende karakters in de sprookjesshows in de Efteling. In 2011 speelde Keet! de hoofdrol in ‘de Sprookjesdroom’ van RTL Wentink Events in Studio 21. Tegenwoordig is Keet! als Glinda te zien in de hit musical Wicked.

Muziek

Keet! heeft een platencontract bij 8ball Music en bracht met de lancering van Telekids haar eerste , kinderpop-album uit, genaamd ‘Keet!’.
Inmiddels is haar nieuwe single ‘USA’ verkrijgbaar, afkomstig van dit debuut album. Naar verwachting zal in november haar 2e album verschijnen.

Televisie
Keet! speelde een gastrol in de soap ONM en speelde hoofdrol Cindy in de Studio 100 serie Amika. Keet! is momenteel het gezicht van RTL Telekids. .

Overig
Keet! droomde er ooit van om nog eens te spelen in een grote musical en die droom
is uitgekomen. Keet! speelt vanaf septembe 2012 de rol van Glinda in de succesmusical Wicked. In de toekomst hoopt ze alle leuke dingen te blijven doen waar ze nu de kans voor krijgt. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Keet is ook te boeken in combinatie met de Telekids Disco Show; informeer naar de mogelijkheden !