Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 
Bob Color

The Bob Color Band deed in 15 jaar tijd twee duizend optredens… Logisch dat die band een paar jaar moet uitrusten.

Mááááááár de zanger is nog lang niet moe!

De Bob Color-frontman Rob Wiedijk is nu solo te boeken.

Bob-Color-So-Low! Met een mix van zelfspot, vreemde dans en te veel energie is het best leuk om naar te kijken. Met een mix van rauwe stem, klinkende passie en hartveroverende liedjes is het een genot voor het oor.

En…uh… wie durft er nou met een 'orkestbandje' de betere popklassiekers aan. Bob Color's So Low Can You Go Show durft alles. Bijvoorbeeld als zingende presentator die op een dorps-festival 4 pauzes vol zingt.
Of met het program:

Bob Color Jumping Tru The Jukebox
In het kort: Onder het motto 'Roept U Maar' kiest het publiek de liedjes. Op elke tafel ligt een lijst met 150 songs. De gekozen titel wordt samen met naam en 'reden van aanvraag' opgeschreven. Bob trek 'blind' de volgorde uit een grabbelton…  Verderop in deze mail is de lijst opgenomen.

Zonder publieksparticipatie kan natuurlijk ook.
Bob kiest dan zelf uit 200 liedjes. Hierdoor kan hij per publiek keuzes maken. Van rustige, minder bekende soul (Curtis Mayfield, Staple Singers) naar wilde feestnummers. Maar de bekendere hits worden nooit plat. Geen  'I Will Surviveof andere uitgekauwde doorsnee.

Het merendeel van de songs is 70-er jaren, maar ook Jump-jive en Rock-a-billy komen voorbij. En van later datum zijn er  Ska (Madness, Specials, Desmond Dekker) en 80-er jaren New-wave (Blondie, Ian Dury, Talking Heads). Zelfs Greenday, Nickelhead en Red Hot Chilly Peppers kunnen voorbij komen…  Maar dat hangt allemaal af van de plek, het tijdstip, de sfeer, de stemming van het publiek… en de grillen van Bob. Met afstandsbediening in de hand gaat ie net zo makkelijk op stap met Nancy Sinatra of Ray Charles.

De Feiten:
- Bob Color Solo: beschikbaar van media april tot en met oktober.
- Setlengte:  maximaal 3 x 40 minuten, of andere combinaties tot maximaal 120 minuten.
- Passend:   Bars, Restaurants, Terras of  'in-the-breaks' op
Festivals
- Geluid:       Bob brengt grootste deel van de benodigde techniek (mixer. draadloze mic)
- Financieel:
Valt erg mee !

Wat recente geschiedenis:

Na 15 jaar toeren en 6 Cd's viel de 7-mans The Bob Color Band in oktober 2002 uit elkaar. Directe aanleiding was de verhuizing van zanger Bob naar Thailand. Sinds 2 winters werkt hij daar op de eilanden.

Zomer 2004 ging Bob op stap in Europa. Juli en augustus in Spanje, Italië en Zwitserland. Van 15 September tot 20 Oktober 2004 was hij weer even te boeken in Nederland.
Daarna vertrok Bob weer voor 6 maanden Thailand.
En vervolgens weer vanaf 20 april 2005 in Nederland …

Over Techniek:

Bob neemt het grootste deel van de benodigde techniek mee. Een mini-zanginstallatie die vaak in bars en restaurants op de aanwezige installatie kan worden doorgeprikt. Monitors is geen noodzaak. Bob brengt verder een mini-mengpaneel, een draadloze microfoon en twee mp3-spelers mee.