Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Diva's On Stage

Het is een verpletterend concept: drie van Nederlands beroemdste, meest opvallende én meest controversiële vrouwelijke tv persoonlijkheden maken samen een TV-programma “De Diva’s Draaien Door”. Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic, zijn wekelijks te zien in het programma waarin ze – simpel gezegd – een helpende hand bieden aan mensen in nood

Met ruim 1,4 miljoen kijkers per week laat Nederland weten dat zij van de Diva’s houden. Overal waar De Diva’s verschijnen is er commotie al om. De drie vrouwen hebben elkaar de afgelopen periode door en door leren kennen en delen samen ook de passie voor muziek.

Het is dan ook een logisch vervolg op het programma dat de dames muzikaal de handen ineen slaan. Individueel scoorden ze al meer dan veertig Top-40 hits. Vanaf nu zijn de Diva’s exclusief te boeken als één muzikale act: De Diva’s - on Stage!
Hun charismatische podium- persoonlijkheid zorgt voor spectaculaire spetterende optredens vol humor, glitter and glamour. Hun optreden bestaat uit verschillende solonummers en gezamenlijke medleys.