Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Djumbo
Wat doe je als je een geweldige uitstraling hebt, goed kunt zingen, goed kunt dansen en ook nog eens goede vriendinnen van elkaar bent?

Dan maak je een single en een te gekke videoclip waarmee je gegarandeerd de wereld kunt gaan veroveren en dat is precies wat Djumbo heeft gedaan!

De stemmen van de 3 Brabantse meiden, die elkaar ontmoetten op een dansschool in Eindhoven; alwaar ze in een demonstratieteam dansten, blijken zo goed bij elkaar te passen dat ze samen met hun producers besloten om hun kansen in de muziekwereld te wagen.
Met hun debuutsingle “Hide and Seek” bewijzen de meiden van Djumbo dat ze klaar zijn om in hoog tempo de hitlijsten te bestormen.

Svenja, Lotte en Lindsy spelen graag spelletjes…en jij mag meedoen…maar verstoppen heeft geen zin…Djumbo weet jou te vinden. Ze weten iedereen te vinden met hun eigentijdse sound en energieke show!

Djumbo zijn:

Lindsy:
Lindsy is 20 jaar oud en de oudste van de drie. Ze viert haar verjaardag op 1 November.
Haar hobby’s zijn, naast natuurlijk zingen en dansen, mode en urenlang shoppen met haar vriendinnen.Ze heeft blauwe ogen en lang blond haar en haar favoriete sport is voetbal!

Haar lievelingskleur is roze en ze is gek op macaroni en wortelstamp.

Lindsy zingt en danst al vanaf zeer jonge leeftijd en ze was op haar 14e zelfs al te zien in de soundmixshow van Henny Huisman op TV!Met haar lieve verschijning en herkenbare stemgeluid vervult ze een goede plek naast de twee andere Djumbo’s

Lotte:
Lotte is ook 20 jaar en viert haar verjaardag op 29 Mei.
Haar hele leven stond altijd al in het teken van dansen en zingen en niks is haar te gek!
Na haar middelbare school heeft ze al heel wat kinderen leren dansen en werd ze regelmatig gespot in diverse diner- en vakantiepark- shows.
Lotte is verzot op paardrijden en haar leukste vak op school was; PAUZE!
Met haar zwarte krullen, blauwe ogen en vrolijke lach is ze de meest ondeugende van de drie Djumbo’s.

Svenja:
Svenja is 16 jaar en de jongste van de drie.
Ze is jarig op 2 November en zit nog op school.
Als kind was ze al gek op verkleden en zong en danste ze voor iedereen die het maar wilde horen en zien. Ze heeft bruin haar en blauwe ogen en als ze niet in de schoolbanken zit of samen met de andere Djumbo’s danst en zingt, is ze ook nog een fanatiek tennisspeelster!
Voor Svenja is “waar een wil is, een weg”en met haar prachtige uitstraling en zang en dans kwaliteiten maakt ze de groep Djumbo compleet.