Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Gebroeders Ko
De broers Ton en Gerard Koopmans vormen sinds enkele jaren het feest duo de Gebroeders Ko. Het is allemaal als een geintje begonnen met het meedoen aan een plaatselijke voor een carnavalslied maar is sinds hun lied "Boswandeling", wat is geschreven voor een reclame op tv, bijna hun dagelijkse bezigheid geworden.

In juli 2002 kwam hun 7e single, "Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter", uit en dat was een schot in de roos en betekende hun grote doorbraak. De zomerhit op Mallorca, Salou en andere vakantie plaatsen, daarna 9 weken top 100 in 2003, wintersport Apres-Ski plaat en daarna weer de top 50 (hoogste notering nr 18), notering in de Foxkids Top 20 en verschenen op vele verzamel cd's.
Optredens in binnen- en buiteland zijn het gevolg. Ook schrijven de broers liedjes voor andere artiesten, o.a. voor Andre Hazes, Alex,Rene schuurmans, En Gij Dan en Rogier van Oosterhout.

Begin mei 2003 is de single "Tuut Tuut Tuut Wij Springen Parachute"verschenen en deze is tot de 23e plaats in de Mega Top 50 gekomen en heeft er 14 weken in gestaan.

In aug 2003 is de 1e verzamel cd "Villa Fiesta" uitgekomen met daarop alleen maar feestnummers van eigen hand,waarmee een Album Top 100 notering werd behaald.

Jan 2004 is de 9e single "TRINGELING" uitgekomen en weer was er een Mega Top 50 notering met als hoogste notering nr 12 !! Ook heeft de single in de Top 40,Pepsi-Charts,Nederlandstalige top 20 en FoxKids Top 20 gestaan en het was de Carnavalskraker 2004 !!!!!

Eind mei komt de 10e cd single "Zonnebril"uit !!!met toevoeging van "Muggen hier Muggen daar"
Hiermee scoren ze een nr 5 notering in de mega
top 100 en een pepsi chart notering !!!!

September 2004 komt het langverwachte 2e Album
"Gorgelende kelen"uit met 14 te gekke nummers !!!

En daar istie dan !!! De carnavals kraker van de Gebroeders Ko : "Vraag uw eekhoorn waarom" komt op 12 december 2004 uit !!! met geweldige clip moet dit opnieuw een Hit gaan worden !!!En dat is ook gebeurd weer heeft dit nummer in alle hitlijsten gestaan !!!
Top 40 (nr 37) Top 50 ( nr 24) Top 100 ( nr 19)
Partyhits ( nr 1) NL Top 20 ( nr 2 ) Kids Top 20 ( nr 15)
en in de Pepsicharts ( nr 36)

Nr 12 !!!! DE zomer single van 2005 JAMMIE JAMMIE
met super clip opgenomen op Curacao is ook weer
een vette Top 20 notering !!!!
De single is in het Nederlands / Engels en Duits
opgenomen en komt ook uit in de Oekraine / Spanje
en Duitsland !!!

September 2005 Weer een echte Gebroeders Ko knaller !!! TRAMPOLINE een vette snelle hit wwarbij je niet stil kan blijven staan !!!
Alle kids in beweging !! En natuurlijk ook de ouderen!! In de 1e week binnen op nr 39 in de mega Top 100 !!!!Op naar de Carnaval !!!!.

Dat was inderdaad de bedoeling Op naar de Carnaval
maar toen kwam het idee voor de Sinterklaas en
Sinterklaas Disco is een regelrechte Hit met een
binnenkomst op nr 32 in de Top 100 en 7 tv Optredens
Volgend jaar komt er een compleet Sinterklaas Album
en nu op naar de Carnaval !!!!

Ik wil een broodje frikandel , ik wil een broodje frikandel , oh ik hou van frikandellen dus ik ga er 1 bestellen , ik wil een broodje frikandel !!!!!!
Heel Nederland zingt mee met de nieuwste feestkraker
"Broodje Frikandel" Lekker simpel maar wel goed !!!
Een Top Nummer !!!

Juli 2006: "Boten Anna" is uit en komt binnen in de hitlijsten !

Gebroeders ko=Maximale feestgarantie!