Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

KUS
Dat muziek en liefde onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is overduidelijk. Daarom... KUS.
Deze kersverse meidengroep is een liefdevolle optelsom van vier muzikale talenten: Meike, Anouk, Monique en Fleur. De debuutsingle “Lekker Ding” is verschenen op vrijdag 8 april.
Na deze spetterende release is KUS overal te zien en te horen!

History van KUS
De speurtocht naar veelzijdig, muzikaal talent voor de nieuw op te richten meidengroep KUS speelt zich af in muziekstudio Soundwise, epicentrum van het producersduo Fluitsma & Van Tijn. Tijdens de audities springen direct drie pittige zangeressen eruit: de stijlvolle Meike (24), de sportieve Anouk (23) en de hippe Monique (23).
Hun energieke performance, enthousiaste uitstraling, mooie stemgeluid en strakke dancemoves kloppen helemaal. Al snel wordt duidelijk: deze meiden willen niets liever dan op het podium staan!

Ondeugend
Tussen het dansen en zingen door krijgen de dames gelukkig wel wat eten en drinken voor de broodnodige energie. Drie keer raden van wie? Van Fleur!
Deze enthousiaste blondine loopt tijdens de audities toevallig een paar weken stage in studio Soundwise. Haar punky uitstraling en juicy grapjes in de studio zijn zó ondeugend, dat ze door Fluitsma & van Tijn gevraagd wordt óók te auditeren.
En wat blijkt? Fleur (18) heeft een gouden keeltje en is ook al jaren een lenige dancebabe.
Met Fleur, de naughty benjamin van het stel, is KUS compleet!

Lekker Ding
Na de geboorte van KUS met knallende champagnekurken (en veel KUSSEN natuurlijk!) gaat het inmiddels hechte vriendinnenclubje aan de slag met het verzinnen van onderwerpen waarover ze graag willen zingen. Ze weten alle vier goed raad met de vrolijke, puntige liedjes van Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Het resultaat was de debuutsingle “Lekker Ding” – een catchy liedje over het broertje van een vriendin dat ineens een lekker ding is geworden. “Lekker Ding” typeert een échte KUS-song: xxx-tra eigenwijs en direct in de belevingswereld van jongeren. De single bereikte de nr. 1 positie !
De opvolger "Natuurtalent" deed 't eveneens erg goed en behaalde ook een dikke top 10 notering

De 3e single "Topje van m'n zus" is niet van de zenders af te slaan, en staat alweer genoteerd in de hoogste regionen van alle hitlijsten.

Kus is iedere dag te zien bij Jetix en op zondag zelfs 1 uur lang !