Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Marcel de Rooij
De Haagse zanger Marcel de Rooij is zijn zangcarrière begonnen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, hier studeerde hij jazz-zang.
Tijdens zijn opleiding was hij regelmatig werkzaam als zanger in verschillende coverbands uit de randstad. Ook heeft hij in verschillende musicals gespeeld, waaronder Grease en Jesus Christ Superstar.

Ook is Marcel te zien geweest in verschillende Dinershows als Seventies/Horrorshow en American Dream thema avonden.
In het eerste half jaar van 2003 was hij te zien in de Theatershow  “La Vie en Rose”,  met Liesbeth List.

Op het gebied van entertainen heeft hij ruime ervaring opgedaan met het duo M & M. Zij hadden hun werkterrein op de boulevards van Scheveningen.
Ook heeft Marcel een aantal seizoenen in Spanje, Curaçao en Bonaire gewerkt. Daar was hij actief als zanger en entertainer bij Hollandse bars en dancings.

Naast een goede entertainer blijkt Marcel ook over een zeer groot stembereik te beschikken. In April 2000 was hij te zien bij Hennie Huisman Soundmixshow op RTL 4. Hier haalde hij de finale en werd uiteindelijk 6e met het nummer van de Rightious Brothers; “Unchained Melody”.