Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Marieke (Idols)

Zingen en dansen werd Marieke van Ginneken met de paplepen ingegoten. Haar muzikale vader en ooms luisterden menig familiefeest op met spontane optredens, waarvan Marieke met volle teugen meegenoot.

Vanaf haar 8e jaar danst Marieke al, zo deed zij 12 jaar aan jazzballet, 3 jaar streetdance en verder nog stjildansen, klassiek en tapdance.

Vanaf haar 15 jaar legde zij een degelijke basis voor haar carrière met 5 jaar zangles aan de muziekschool in Breda, optredens in bands en het doen van audities voor o.a. musicals, waarvoor Marieke helaas werd afgewezen.
Onderzoek wees uit, dat zij last had van een knobbeltje op haar stembanden. Na de operatie volgede een jaar lang 'revalidatie' met logopedie en zangtraining.

In 2000 kwam Marieke in contact met producer Eeg van Kruisdijk (o.a. Close II You), hetgeen leidde tot de oprichting van het meidentrio SHE SAID. De single "Don't you know why" was redelijk suksesvol op TMF en MTV, maar niet op de radio. In 2002 werd het project stopgezet.

Tijdens een stage voor haar opleiding SPH vatte Marieke het plan op om zich te specialiseren in muziektherapie.
Totdat een van haar vriendinnen haar aandacht vestigde op Idols.

De rest is bekend............