Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Peggy

Op 13 november 1982 werd zij geboren uit Nederlandse vader en een Indonesisch/Italiaans/Nederlandse moeder.
Van haar ouders heeft zij eigenschappen van hun verschillende culturen mee gekregen, zoals de oer Hollandse nuchterheid, de Indonesische gastvrijheid en de stem van een vrouwelijke Italiaanse tenor.

Tijdens haar 5 jarige verblijf in Sri Lanka wist zij al op 7 jarige leeftijd regelmatig de gasten van het Ramada Renaissance hotel te verbazen met een schitterend vleugelspel in de lobby bar.
Bij haar terugkomst in Nederland raakte de jonge Peggy gemotiveerd om te gaan zingen, geďnspireerd door iconen als Janet Jackson, Mariah Carey en Whitney Houston. Vanaf dat moment mocht zij van haar ouders na enig aandringen op zangles. Hieruit bleek al snel dat zij gezegend was met een goede stem, die in de loop der jaren meer begon te groeien en te ontwikkelen.

Op 14 jarige leeftijd is zij op advies van haar zangpedagoge gaan deelnemen aan talentenjachten, wat niet onopgemerkt bleef bij de liefhebbers. Hier kwamen verschillende aanbiedingen uit voort, maar Peggy besloot eerst haar studie te voltooien.

Na haar opleiding aan Internationale school te hebben afgerond, heeft zij zich nu volledig op haar zangcarričre gericht.

Begin 2005 heeft Peggy een eigen Album uitgebracht met covers van diverse artiesten.