Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Shane Owen
(Dutch Robbie Williams)

Shane Owen0Shane Owen, in het dagelijkse leven beter bekend als de Liwwarder Hans Alberts, is een entertainer 'pur-sang' die, al sinds hij kon lopen, op de planken staat.

Hoewel niet onverdienstelijk en ook niet zonder succes bracht het hem toch niet wat hij eigenlijk wilde.

Dat kwam pas toen iemand hem attent maakte op Robbie Williams, niet alleen leek hij op de beroemde Britse zanger, zijn stem is vrijwel van dezelfde snit en toen......

Ja de weg die de meeste artiesten in zijn geval zouden volgen is de Soundmixshow van Hennie Huisman, dus dat deed ook Hans en zie hij bereikte de eindrondes.....

Shane Owen0 Sindsdien treedt Shane Owen niet alleen op als Robbie Williams, hij voelt zich ook nog eens erg nauw verwant aan hem, dezelfde taferelen spelen zich af bij zijn optredens als bij die van Robbie Williams: massa's meiden die uit hun dak gaan van pure enthousiasme en ook de heren laten zich niet onbetuigd.

Op het label Double Dance verscheen onlangs de CD van Shane Owen getiteld Angels, met dance versies van de bekende Robbie Williams hits.

Tijdens zijn optredens zingt Shane, behalve uiteraard de nummers van zijn eigen CD-single, nog een aantal andere Robbie Wiliams klassiekers zoals "Let Me Entertain You".