Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

The Showbusters

Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 uit de originele ideeen van Johan Bouquet het dynamische duo "The Showbusters".

In 1990 stond Johan in de finale van Hennie Huismanís Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse. Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn Stem kan maken van o.m. Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en Andre Hazes.

Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal staan en er toch liever live werd gezongen. Na een aantal jaren zoeken vond hij uiteindelijk de perfecte formatie, het dynamische duo "The Showbusters".De juiste man om dit duo mee te vormen is
Jacques Kloes.
Velen kennen hem nog als zanger van de legendarische formatie "The Dizzy Manís Band", waarvoor Jaques als componist vele top-10 hits maakte, waaronder "Matter of Facts, "The Show" en "The Opera".Ook wist Jacques als solozanger vele vaderlandse hitlijsten te bestijgen.

Grease.
In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Vooral de dans capaciteiten van Olivia zijn verbluffend.

Pavarotti Act.
Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti gevolgt door Helmut Lottiís Funiculi Funicula, de medley wordt afgesloten met het Slavenkoor.

Everybody Needs Somebody.
The Blues Brothers, een swingend geheel tijdens het optreden van "The Showbusters".

Meatloaf Act.
Het wereldberoemde nummer "Paradise by the dashboardlight". Een komische vertolking met Jacques Kloes als Meatloaf en Johan Bouquet als Ma Flodder.