Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

de Sjonnies

Natuurlijk zijn De Sjonnies bekend van hits als "Dans je de hele nacht met mij", "De Bostella" en "Blauw van de Sangria". Maar nog bekender zijn ze van hun live-act, want dat het bij hun altijd feest is en blijft, is gebleken tijdens meer dan duizend concerten in de afgelopen acht jaar!!! Overal in Nederland gaan de harten sneller kloppen wanneer dit kleurrijke trio het podium bestijgt.

De Sjonnies, twee zonen met hun vader, reizen door her land om puur Nederlands amusement aan de man te brengen. Papa Ronnie zingt en praat vooral veel, terwijl zijn zonen Friso en Konstantijn als twee onmisbare muzikale schakels aan zijn zijde staan.

Het repertoire van De Sjonnies omschrijven ze zelf als: "varirend van vrolijke-plezierige-gezellige-dansplaatjes tot vervelende-droevige-zielige-saaie-rotplaten." Dit alles verpakt in een meer dan verassende en unieke show.

Opvallend is dat De Sjonnies bij een zeer breed publiek in de smaak vallen: bij concerten zie je mensen verschijnen tussen de 0 en 100 jaar, die allemaal De Sjonnies op hun eigen positieve manier beleven. Er moet dan ook niet raar opgekeken worden als alle pubers, notarissen, boeren, werkende vrouwen, huisvaders, kinderen, bejaarde punkers, renteniers, hardrockers en housers samensmelten tot n feestende massa.

Nergens ter wereld is het publiek hetzelfde, en daarom is een concert van De Sjonnies ook altijd anders! Nummertjes afdraaien en wegwezen is er voor De Sjonnies dus niet bij. Eerst even een praatje met de organisator, de ceremoniemeester of de kroegbaas, want zoals zanger Ronnie zegt: "Eerst mot ik weten wat voor vlees ik in de kuip heb, voordat ik er met mn vork in prik...!!"

Een concert van De Sjonnies staat garant voor een avond vol gezelligheid, humor en polonaise. Zelfs een familieruzietje tijdens het concert mag de pret niet drukken:
AAN HET EIND HEEFT IEDEREEN
EEN GAATJE IN ZN KNETTER!!!!!!