Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Toni Willé, ft. pussycats

T
oni Wille maakte jarenlang deel  uit van de immens populaire Limburgse Hitformatie PUSSYCAT.En met recht een HITFORMATIE. Pussycat scoorde aan de lopende band wereldhits met nummersAls “Mississipi”, “Georgie”, “Smile” en “My Broken Souvenirs”.Ze reisden  over de hele wereld om live-optredens te verzorgen en hun platen te promoten.

Nadat enkele groepsleden het zware artiestenbestaan voor gezien laten in 1985, gaan Toni, Betty, Marianne en LouLou samen verder als Pussycat en scoren zij nog een aantal hits.
Uiteindelijk breekt het drukke leven iedereen op en valt het doek voor Pussycat.
Hun platen worden nog steeds ‘grijs gedraaid’ op alle radiostations en albums gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. In deze periode besluit Ton i Wille als solo-zangeres verder te gaan.
Ondanks het ‘Pussycat’-imago dat aan de hitzangeres blijf kleven, besluit Toni toch verder te gaan met Country-repertoire.
Een keuze die haar beslist geen windeieren heeft gelegd. Haar carričre neemt in Duitsland en Nederland een dusdanige wending aan dat Ton i een van de meest populaire Country-Acts van
Nederland en Duitsland wordt.
In Duitsland treedt zij wekelijks op voor meer dan 20.000 man publiek.In 2001 zwichten de zusjes voor een aanbod om eenmalig terug te komen met Pussycat voor de jaarlijkse Parkfeesten in Venlo.
Voor een 30.000 koppig tellende menigte brengen Toni, Betty en Marianne alle grote Pussycat-hits ten gehore.
Het publiek gaat helemaal uit zijn dak, en de Pussycat-hype barst opnieuw los.In 2004 brengt EMI uiteindelijk de DVD “De Grootste Hits, 25 Jaar Na Mississipi” uit, en de DVD wordt een ware kaskraker.
Toni geeft uiteindelijk toe aan de overvloed van aanvragen voor het populaire Pussycat-repertoire.Voor het Nederlandse publiek stelt zij een nieuwe show samen onder de veelzeggende titel : “ Toni Wille, 25 Jaar Na Mississipi”.
De mensen krijgen uiteindelijk waar ze om vragen : een show waarin Ton i alle grote hitsuccessen van Pussycat ten gehore brengt.Een ware flash-back naar de jaren ’70, met nummers die iedereen kent, en een 100 % Meezing-garantie en een groot FEEST der herkenning.
De mix van het ultieme stemgeluid en volume van Ton i enerzijds en het populaire Pussycat-repertoire anderzijds maken van haarShow een ware happening !