Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Wesley
Wesley heeft 1 grote broer van 21 (Dominic) en 2 hele lieve ouders (Neel en Jolanda) die Wesley door dik en dun steunen. Het liefste wat Wesley doet is zingen en surfen op internet naar zijn site en andere sites die voor Wesley zijn gemaakt. Aan 's ochtends opstaan heeft Wesley een hekel. Wesley's grootste wens is ooit bekend te worden en
ooit in Ahoy te staan.


Een stukje geschiedenis:
Toen Wesley naar de kleuterschool ging trok hij al de aandacht, met zijn heldere blauwe ogen en zijn ondeugende streken. Op schoolfeesten kwam al duidelijk naar voren dat hij zich op het podium wel thuis voelde. 
Als Wesley buiten speelde had hij binnen de kortste keren al de kinderen uit de buurt achter hem aan, want zij wisten dat als ze bij hem waren, er weer iets te beleven en te lachen was. 

Hij ging dan naar de schuur van zijn vader en met een laken en wat oude spullen zette hij de buurt op z'n kop. Maar niet alleen de kinderen zaten naar hem te kijken en te luisteren, ook de ouders zaten te genieten van het spontane jongetje. 
Op zijn twaalfde kwam Wesley in een kroeg waar men hem vroeg eens een nummer van Jantje Smit te zingen, hij klom op het biljard en zong de sterren van de hemel. Dit sloeg aan en hij kreeg de smaak toen echt te pakken en hij begon aan talentenjachten.
Met "My heart will go on" wist hij met zijn bijzondere kinderstem heel veel talentenjachten te winnen. Het ogenblik van een eigen nummer te gaan zingen was voor Wesley dan ook een grote wens. 
Toen Pierre Kartner zijn eerste nummer "Bedankt" schreef, was Wesley dan ook bijzonder trots, omdat het een gevoelig liedje was geworden voor zijn ouders. 

Met zijn heldere en bijzondere stem weet Wesley het levenslied weer op een bijzondere wijze naar voren te brengen, niet alleen met zijn stem, maar als men hem ziet optreden, dan weet men dat hier iemand staat, die vanuit zijn hart het Nederlandse lied weet te brengen, met veel gevoel en emotie. Ondanks dat hij pas 4 cd-singles, 2 albums en 2 DVD’s heeft uitgebracht, weet Wesley dat hij al veel fans heeft. (fanclub van ruim 550 leden)

Op zijn zeventiende kreeg Wesley een platencontract bij HDJM Music waar zijn tweede single uitkwam “Bewijs het dan” die in de top 100 op de 82ste plaats kwam te staan.
Met zijn derde single “yo te quiero” kwam hij zelfs in de Mega Top 50 en presteerde hij het om zelfs in Hilversum in de playlisten te komen, wat voor een Nederlandstalig nummer toch wel heel bijzonder is te noemen. Want ondanks dat hij aanbiedingen krijgt van diverse popprogramma’s blijft hij zijn hart volgen, en dat is met veel gevoel en emotie het Nederlandstalige lied te zingen. 

12 Oktober 2003 een dag om nooit te vergeten, niet alleen mijn debuut album,"ik hou nog steeds van jou" ( Album top 100) werd gepresenteerd, maar wat te denken van het mini concert dat ik mocht geven voor 2000 mensen met de beste band uit Nederland.
Maar het hoogtepunt was eigenlijk 2000 mensen te zien die er een waar feest van hadden gemaakt, met veel gezelligheid maar vooral met respect voor elkaar, dit is voor mij en hopelijk voor veel mensen het hoogtepunt van deze dag geworden. 
Zij hebben mij, maar vooral elkaar iets bijzonders gegeven in deze tijd waar heel veel mensen aan zichzelf zijn gaan denken en dat is waar het levenslied voor bedoelt is gezelligheid, respect en steun.
Dat is ook de bedoeling met mijn liedjes, mensen bewust maken dat het leven soms heel kort kan zijn en daarom heb ik ook speciaal een nummer opgenomen "nog even bij je zijn "een nummer dat iedereen aan zal spreken omdat je altijd wel iemand in je omgeving kunt verliezen, ik hoop met heel mijn hart dat ik kan helpen mensen te laten zien en horen, maar vooral dat ze steun en plezier hebben van mijn liedjes, want zo heb ik mijn eerste album ook bedoeld.

Begin Mei 2004 kwam zijn inmiddels vierde single uit, “Ze danst daar eenzaam in de nacht“ net als zijn vorige singles was ook deze wekenlang te vinden in alle nationale hitlijsten.

In Juni 2004 kwam zijn tweede album “Geluk in het leven” dat net als het eerste album in de album top 100 belanden. Tevens kwam zijn eerste DVD uit met als titel, “Bedankt voor alles“ een DVD die opgenomen is in Turkije. In September 2004 is er zijn tweede DVD, “kom Grijp Je Kansen“ opgenomen op de mooiste plaatsen in Nederland.

Zijn fanclub is inmiddels ruim de 550 mensen gepasseerd en vele vaste fans zijn bij ieder optreden aanwezig, sommige rijden wel 8 uur om Wesley te zien optreden, zelf zegt Wesley ongelooflijk trots en blij te zijn met al zijn fans.

Wesley is Cool Vetcool de slogan die Robbertje Bartol in zijn uitzending bij Omroep Brabant verzon, was een regelrechte kreet die vele radiostations overnamen, zelfs reclame bureaus namen de slogan over, en overal waar Wesley komt hoor je de kreet. Zelf zegt Wesley, “te gek dat iemand die het levenslied zingt deze slogan krijgt, en dat de jeugd massaal mijn nummers oppakken en meezingen”.

November 2004 gaf Wesley een mini-concert met de band That's it in Breda.
2500 Mensen konden genieten van een jongeman die met heel zijn hart het levenslied zingt

In 2005 Gaat Wesley met de band That's it touren door Brabant.

Wesley is bijzonder trots op de mensen die in hem het vertrouwen hebben, zoals alle radio zenders en zijn fans. Ik wens iedereen veel liefde en geluk en natuurlijk veel Nederlandstalige muziek toe.