Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Marly van der Velden ("Nina")
 

Marly wordt op 6 januari 1988 geboren in Delft.
Al jong staat Marly, als danseres, op het podium.
Op haar 14e jaar treedt zij al op in verschillende theaterproducties. In 2002 betreedt Marly het podium tijdens het Nederlands kampioenschap Latin Dance.
Ook heeft zij een optreden in een bomvolle Kuip in 2003: een dansoptreden tijdens de presentatiedag van Feyenoord.

Goede Tijden, Slechte Tijden
Marly was ook altijd al bezig met acteren. Zo volgt zij diverse acteerworkshops en doet een opleiding aan de jeugdtheaterschool. TV komt al snel om de hoek kijken.
Haar debuut maakt zij in juni 2005 in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Op 16-jarige leeftijd speelt zij de dochter van Ludo en Jeanine Sanders, Nina.


Daarnaast heeft ze in verscheidene films gespeeld, waaronder Verliefd op Ibiza, waarin ze de rol van Bibi vertolkte. Ook in de gelijknamige serie speelde ze Bibi .
Ook in het seizoen van 2006 speelt Marly de rol van Nina Sanders vol overgave. Marly zal in het nieuwe seizoen van 2008 weer te zien zijn als Nina in GTST.
Door de jaren heen heeft het karakter Nina zich ontwikkeld van een puber tot een jonge volwassen vrouw die heel goed weet wat zij wil. Nina kan, als een van de weinige, Ludo wel om haar vinger winden. In het afgelopen seizoen was Nina duidelijk de binding tussen Ludo en Jeanine.

In 2010 werd Marly ambassadrice van Human Concern, een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In het tijdschrift Viva (augustus 2010) vertelde zij voor het eerst openhartig over haar eetstoornis anorexia en hoe zij deze ziekte heeft overwonnen. Met haar inzet voor Human Concern hoopt zij veel mensen te kunnen steunen. 
www.humanconcern.nl

Een heel creatieve kant showde Marly samen met Gigi Ravelli. Ze startten een sieradenlijn die vooral bekend werd door het dragen van 1 oorbel. De trend was gezet. Vanwege het grote succes besloten de dames naast hun sieradenlijn ook een kledinglijn op te richten. Helaas bleek voortzetting door de drukke en kruisende agenda’s niet haalbaar en hebben ze met pijn in hun hart, een punt achter beide ondernemingen moeten zetten. Voor Marly is het hiermee nog niet klaar. Ze speelt nog steeds met de gedachte ooit weer een kledinglijn te willen starten.

Een persoonlijk hoogtepunt uit haar carrière was het moment dat ze gevraagd werd voor de ‘Playboy’. Ze mocht poseren in de kersteditie van het mannenblad in 2013. Een droom kwam uit. Vooral vanwege het feit dat de foto’s er altijd zo prachtig uitzien. Mooi en vrouwelijk, dat straalt enorme kracht uit volgens Marly

Sinds 2014 heeft ze samen met haar vriend Mike Meijer een dochter, genaamd Sammy Rose. Het gelukkige gezin woont samen in het mooie Blaricum.