Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Auke van Ginneken

Naast haar middelbare schoolopleiding volgde Aukje reeds op jonge leeftijd diverse zang-, dans- en acteerlessen op een theaterschool. Dankzij haar rol in de musical ‘Oliver Twist’, op 14-jarige leeftijd, werd zij ontdekt door een modellenbureau. Ze werd meteen gevraagd voor een aantal commercials en bedrijfsfilms. Zo speelde zij in december ’96 in een informatief filmpje voor het Nederlands Zuivelburo, werkte ze mee aan een commercial voor Always en was er een fotosessie voor Canon.

Om haar talenten verder te ontwikkelen ging Aukje in ’97 naar de speciale musicalklas van de muziekschool in Breda. Na een bioscoopreclame voor de Nationale Bioscoopbon stond ze in februari ’99 in de finale van ‘Monte Carlo Soaptalent’. Dit leverde haar de vaste rol van Charlie op in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, een rol die zij tot op de dag van vandaag vol enthousisame vertolkt.