Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Chanella Hodge

Chanella werd op 6 december 1977 in Rotterdam geboren. Na haar HAVO begon zij de studie HEAO Communicatie Creatief. Momenteel zit zij in het 5e studiejaar.

Chanella deed diverse werkzaamheden op het gebied van de horeca, hostess-werk, modellenwerk, vrijwilligerswerk onder daklozen en vluchtelingen in Rome en zij liep stage op Aruba voor het Ministerie van Onderwijs en Arbeid.

In 2000 kreeg ze de rol van Terra in Goede Tijden, Slechte Tijden en deed zij de nasynchronisatie van de stem van Silke in de film 'Ik ook van jou'. Gedurende haar werzaamheden bij GTST volgde ze meerdere workshops van Josha Hamann, docent aan De Trap, op het gebied van acteren.

In 2001 vertolkte ze de hoofdrol in de telenovelle You II van de NPS. Met nog 3 andere collega’s van GTST, onder de naam Good Times, maakte zij het afgelopen jaar de single Ongelofelijk. Tot december is Chanella ambassadrice van de jongerenprogrammering van ‘Rotterdam Culturele Hoofdstad van Europa 2001’.