Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Fabienne

Fabienne was al vroeg geďnteresseerd in entertainment. Op haar dansschool kon ze zich heerlijk uitleven in haar passie zang en dans. Het was dan ook via de dansschool dat ze werd benaderd om te zingen en dansen in het achtergrondkoor van René Froger. Samen met René kwam ze voor het eerst in de TV-studio's terecht. Toen wist ze direct wat ze wilde worden: presentatrice!


Na een eerste TV-casting werd Fabienne gevraagd door Robert ten Brink om als zijn assistente mee te werken aan het succesvolle All You Need is Love. In het Hilversumse kwam Fabienne in contact met TMF, door wie ze werd gevraagd voor een screentest. Haar dagelijkse programma Toute Fabienne was een doorslaand succes voor Fabienne en TMF. Fabienne presenteerde het programma live, met gasten uit de nationale maar vooral ook internationale music industry

Na Toute Fabienne stapte de charmante presentatrice over naar Endemol, voor wie ze grotere programma' s presenteerde zoals Wedden Datö, Your Big Break en Straat op Stelten.
Recentelijk presenteerde Fabienne samen met Winston Gerschtanowitz het hippe lifestyle-programma Wannahaves en acteert ze in de succesvolle soap Onderweg Naar Morgen.

Fabienne
presenteert natuurlijk ook het superspannende programma Fear Factor. In dit programma gaan kandidaten spectaculaire uitdagingen aan en proberen ze hun grenzen te verleggen door middel van spraakmakende opdrachten. Fear Factor is in de USA één van de best scorende televisieprogramma's. De eerste serie opnamen vond plaats in Zuid-Afrika en de opnamen voor seizoen 2002-2003 vonden plaats in Argentinië.

Fabienne trekt inmiddels met haar eigen show door het land: Fabienne’s Videoclip Show. Kijk voor alle informatie bij drive-in shows onder het hoofdje Fabienne’s Videoclip Show