Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Froukje de Both

Froukje de Both behoeft nauwelijks verder introductie: Als één van de gezichten van Costa en na haar verschijnen in de Playboy eind vorig jaar is de Froukje-mania in volle gang!

Nadat zij de afgelopen jaren de rol van Mariette in Goudkust vertolkte werd Froukje eind 1999 verkozen tot ‘Tvbabe of the year’. Zij presenteerde vervolgens in 2000 het programma Blind Match, deed een spectaculaire foto-shoot in de ZSM en was samen met Esther Duller en Chimène van Oosterhout te zien in van Gordon’s Angels.

Tegenwoordig is Froukje ook veel op het circuit te vinden en heeft in april 2002 haar race-licentie gehaald op uitnodiging van het programma Zo Goed Als Nieuw. Binnenkort zal Froukje weer schitteren in een nieuwe reeks van de serie Costa.

Sinds kort is bekend dat Froukje al een tijd regelmatig als DJ aan de slag is en daarbij volle zalen trekt! Een avond met Froukje staat dan ook garant voor een feestavond vol met dance-classics en lekker dansbare Top 40, inclusief leuke spelletjes met het publiek! En als klap op de vuurpijl is inmiddels de CD: ”Vip-DJ Froukje de Both Presents” verschenen!