Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Johnny de Mol

Al op jonge leeftijd ontdekt Johnny de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kruipt hij achter het drumstel en de piano, op zijn elfde ontdekt hij de gitaar om gedurende zijn dertiende levensjaar zijn allereerste rockband ‘Plain Habit’ op te richten.

Na het behalen van zijn HAVO-diploma werkt Johnny zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s, waaronder ‘Het Gevoel van…’, ‘De Staatsloterij Show’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Bij deze laatste productie wordt hij uiteindelijk opnameleider.

Johnny volgt verschillende theaterworkshops. In 2000 treedt hij voor de schermen. Hij geeft in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ gestalte aan het karakter Sylvester Koetsier. Daarna volgen rollen in ‘Baantjer’ (RTL 4), ‘Spangen’ (TROS), ‘All Stars’ (VARA) ‘Costa!’ (BNN) en ‘Bon Bini Beach’ (Yorin).

Johnny presenteerde sinds 2001 zijn eigen programma bij The Music Factory, ‘100% Johnny’.
In het voorjaar van 2002 speelde Johnny een prominente bijrol in de film ‘Oesters van Nam Kee’ naar het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en onder regie van Pollo de Pimentel.Ook vertolkte Johnny in 2002 de hoofdrol van Ewoud in de televisie film “Boy” geregisseerd door Frans Weisz en in de internationale film Emperor's Wife speelde hij de rol van Thembe. Beide films zullen in 2003 uitkomen.

Naast deze grote filmrollen was Johnny ook te zien als gastacteur in de dramaserie Russen en sprak hij de stem in van Jim Hawkins, de hoofdfiguur in de Disney animatie film “Piraten Planeet” (Treasure Planet). Piraten Planeet ging in December 2002 in première en was een groot succes.

Vanaf mei 2003 was Johnny een half jaar te zien in het toneelstuk “Onze Jeugd” samen met Teun Kuilboer en Katja Schuurman.