Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Josefine van Asdonk

Behaalde haar VWO-diploma, waarna ze de opleiding Cultuur en Beleid volgde aan de Hogeschool Holland. Vervolgens stapte ze over naar de Hogeschool voor de Kunsten, richting Culturele Bedrijfsvoering. Naast haar studie volgde ze diverse workshops op het gebied van toneel en dans. Haar TV-debuut maakte zij in ‘89 met een hoofdrol in de jeugdopera ‘de naam van de maan’, die op zowel de Nederlandse als Belgische televisie werd uitgezonden.

Diverse (gast)rollen en enkele commercials later maakte zij in ’96 haar definitieve doorbraak met de rol van Irene in ‘Goudkust’. Dit succes kreeg een vervolg met de rol van Monique in ‘De Garage’. In haar vrije tijd volgde ze intensieve workshops in LA om haar talent verder te ontwikkelen. Naast haar acteerwerk heeft Josefine televisieprogramma’s gepresenteerd voor Fox en Kindernet. Op dit moment werkt ze aan diverse nieuwe projecten.