Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Lieke van Lexmond

Goudkust, Volle Maan

Voormalig Goudkust-actrice Lieke van Lexmond (“Eva”) speelde gastrollen in o.a. de BNN-TV-serie Costa en in serie’s als Klokhuis.

Afgelopen jaar speelde zij één van de hoofdrollen in Volle Maan, de succesvolle film van Johan Nijenhuis (bekend van o.a. Costa, Westenwind etc.).

Lieke begon op haar 6e jaar als actrice. Ze speelde vanaf die tijd in vele commercials voor o.a. Royco Cup a Soup (“hoe heet dat ook alweer…… oh ja, tauge!”), Land van Ooit (elfje), Aviko Aardappeltjes (Brigitte Bardot), Melkunie (bruidsmeisje bij de koeienbruiloft). Vervolgens deed ze nog commercials voor Bristol, Campina, Kwikfit en Calve Pindakaas. In haar middelbare school-tijd deed ze elk jaar mee in de schoolmusical en zong ze in de band ‘Easy Freese’.

Lieke heeft een passie voor muziek. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ze, in navolging van Froukje de Both, inmiddels actief is als Vip-DJ. Dat betekent dat ze de Nederlandse discotheken bezoekt, en samen met een ervaren collega, het publiek uit zijn dak laat gaan op hun favoriete muziek. Lieke verzorgt daarbij de presentatie van de platen en de spelletjes.
In het vijfde jaar van haar Havo-opleiding schreef ze zich in bij Harry Klooster casting. Ze kreeg daardoor gastrollen in o.a. Kees & Co, en auditeerde voor een
 rol in Goudkust, waar ze werd aangenomen.

Lieke is te boeken als presentatrice en Vip-DJ.