Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Liesbeth Kamerling
Antonie
De eerste vraag die bij velen rees toen Liesbeth Kamerling haar opwachting maakte in Goede Tijden, Slechte Tijden, was of ze familie is van ex-GTST-er Antonie Kamerling. Inderdaad, Liesbeth is het zusje van deze acteur die het momenteel probeert te maken in de Amerikaanse filmwereld. Naast grote broer Antonie heeft Liesbeth nog een broer en een zus.

Jopi
Liesbeth studeerde psychologie en economie, maar beide studies leken haar geen voldoening te kunnen geven. De actrice in spé volgde na haar studie een eenjarige acteeropleiding. Hierna was ze onder meer te zien in de musical Jopi. Verder deed ze een gastrol in de RTL4-serie Blauw Blauw. Maar de meeste mensen kennen Liesbeth van haar rol als Petra in de EO-serie Doei!.

Soap-relatie
Nu haar ster rijzende is, staat de actrice ook regelmatig in de bladen. Zo was te lezen dat ze een relatie had met ex-collega-acteur Johnny de Mol (hij speelde de rol van Sylvester, maar is inmiddels verdwenen uit GTST). De laatste berichten zijn dat Johnny haar heeft verlaten.

Liesbeth is elke werkdag in Goede Tijden, Slechte Tijden te bewonderen als de vrolijke Daantje Mus.