Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Lizelotte van Dijk

Om Lizelotte kun je niet heen: ze speelde één van de hoofdrollen in Costa! (BNN) en is bovendien te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (RTL4) en IC (RTL4).

Lizelotte van Dijk was een van de bekende gezichten van Costa!
In de tweede reeks van de populaire serie die bij BNN te zien was, speelde zij naast Katja en Froukje de rol van Vicky, dochter van de eigenaar van de gelijknamige discotheek. Na zijn vertrek mag zij bij de proppers in huis komen wonen, maar of die daar altijd zo blij mee zijn valt nog te bezien.

Lizelotte van Dijk groeide op in België en Nederland. Op haar vijftiende werd zij toegelaten tot de Toneelschool in Antwerpen. Tijdens deze opleiding werkte Lizelotte in de horeca en vertolkte ze al kleine rollen in enkele Belgische televisieseries.

Na het behalen van haar diploma besloot Lizelotte te gaan reizen. Terug van de Filippijnen schreef zij zich in bij een agentschap. En met succes, want al snel kreeg zij een vaste rol in Costa! Daarnaast is Lizelotte in het najaar te zien in een gastrol in IC en Goede Tijden Slechte Tijden. Ook schrijft Lizelotte vanaf begin oktober een column voor de YES, waarin zij vertelt over haar avonturen bij Costa!

Lizelotte is te boeken als presentatrice en Vip-Bartender.