Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Sander Foppele

Op 27 mei 1977 werd ik in Rosmalen geboren. Na een perfecte jeugd met veel sporten en buiten spelen moest het er een keer van komen: de middelbare school. Dat bleek uiteindelijk ook een feestje te zijn. Na deze periode ben ik een economische opleiding gaan doen. Internationale Handel en Groothandel.

Na het behalen van twee diploma’s viel er een last van mijn schouders. Maar die last kwam geleidelijk aan weer terug toen ik er over nadacht wat ik wilde met de rest van mijn leven. Op dit moment was ik met twee dingen bezig. Golfen was mijn grootste hobby en ik wilde daar wel mijn werk van maken. Veel oefenen dus. Maar ik had me ook ingeschreven bij een aantal castingbureau’s, een paar opdrachten gehad en daarna begonnen met workshops in Amsterdam.

Ik had een keuze voor mezelf gemaakt. Acteren was mijn passie en dat golfen kon altijd nog. Aan de slag dus. Nog meer workshops en opdrachten proberen te krijgen was mijn 'hoofd-bezigheid'. Ik heb in een aantal commercials gezeten en heb gastrollen gehad in Ben Zo Terug, Westenwind en Kees & Co.

Sinds eind 2000 speel ik de rol van Daan Starrenburg in Onderweg Naar Morgen. Ik leer enorm veel en heb het prima naar mijn zin. Mijn grote droom is films maken in Hollywood. Eens kijken of dat gaat lukken binnen 324 jaar…..