Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Touirya Haoud
- Beautiful Tornado -

Touriya Haoud is de rising star van de Nederlandse showbizz. Ooit werkte zij als communicatie-manager toen ze via een vriendin, bij toeval, meewerkte aan een modelcontest. Zij won met ruime voorsprong en sindsdien is Touriya veelgevraagd fotomodel, actrice én presentatrice.

Tussen het modellenwerk in Milaan door volgde ze verschillende workshops bij "de Trap"; zo maakte ze haar entree op TV en op het grote witte scherm. Ondertussen heeft Touriya geacteerd in series als Costa!, Hertenkamp, Hartslag, Goede Tijden, Slechte Tijden en in de bioscoopfilm De Oesters van Nam Kee. Tevens speelde zij mee in de clip “Caminando” van publiekslieveling Gordon. In februari 2004 is zij te zien in de bioscoopfilm “Shouf Shouf Habibi”.

                                                                                            foto: Frank Mulder/FHM

In Italië is Touriya sinds 26 oktober het nieuwe gezicht voor de campagne van TIM, één van de grootste telecom aanbieders. De campagne van TIM is zeer prestitieus, zo volgde Touriya Naomi Campbell op, die hiervoor aan deze commercial meewerkte. Touriya is in de TIM commercial de assistente van “Ettore”, een Italië zeer geliefde Bordeaux-hond die fungeert als mascotte van van de telecom-reus. Tevens is Touriya in het najaar van 2003 te zien in een commercial van een andere, zeer belangrijke, adverteerder; voor Campari is Touriya te zien in Duitsland en Italië.

Tevens staat Touriya vaak voor de filmcamera´s, haar mooie mediterrane teint, het halflange weelderige haar en haar bijzondere amandelvormige ogen zijn binnenkort te zien in de telefilm Drijfzand, waar ze een bijrol in heeft, samen met Johnny de Mol.

Aan covers heeft het internationaal veelgevraagde fotomodel recentelijk de magazines Harpers´ Bazar, Donna, GQ (Gentlemen´s Quarterly), MAX en de VOGUE Gioielli gedaan. In Nederland had Touriya in het september-nummer van FHM een geweldige en zeer succesvolle reportage.

De looks van Touriya zijn echter niet alleen behouden voor Nederland en Italië; zojuist is Touriya teruggekomen uit Las Vegas voor een fotoshoot, als één van de drie gezichten in een global-campaign van een zeer bekend kledingmerk, die vanaf begin 2004 over de hele wereld is te aanschouwen.