s

Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             
ßß

 

Winston Post

Winston werkte na zijn HAVO-diploma enige tijd als logistiek medewerker bij een computerbedrijf en volgde daarnaast een opleiding voor Marketing Coördinator en een workshop camera-acteren bij ‘de Trap’. Hierna richtte hij zich volledig op het acteer- en modellenwerk. Met succes. In ’95 maakte hij zijn opwachting in een videoclip van ‘2 Brothers on the 4th Floor’. Inmiddels heeft hij als model op diverse internationale modeshows gelopen en ook op televisiegebied is zijn naam gevestigd.

Zo was hij onder meer te zien in het BNN programma van Eddy Zoey en deed hij mee aan ‘Monte Carlo Soaptalent’ van RTL 4. Dit leverde hem de vaste rol op van Benjamin in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’.
Als acteur speelde hij verder gastrollen in de serie ‘Westenwind’ en als model werkt hij mee aan diverse fotoshoots en commercials. Hoewel het acteer- en modellenwerk voor hem op de eerste plaats komen is hij sinds kort ook te boeken als dj