Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Boulevard

Een band die het publiek in tal van discotheken, zalen en feesttenten in verbazing achterliet. Een band met een perfect geoliede show. Met een repertoire dat staat als een dijk. Superprofessioneel zonder in routine te vervallen.

Boulevard is ook een band die constant vernieuwing nastreeft. Om Boulevard te onderscheiden van dat wat we even "de rest" noemen. Om zelf het hoofd fris te houden en om scherp te blijven. Daarbij staat het inspelen op de wensen van het publiek centraal. En dat publiek wordt steeds kritischer; verlangt ook steeds meer.
Verlangt "iets anders".

En ja,
ze zijn een béétje gek die dames van Boulevard, maar zo maken ze wel van iedere show, samen met nog es 4 topmuzikanten, gegarandeerd een party om niet snel te vergeten! Ook de zangeressen beschikken elk over een bak ervaring, een strot waar je U tegen zegt én een goede dosis humor en zelfspot!

Niks alleen zoetsappige meidendeuntjes; Boulevard rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s en op de FaceBook-pagina van BLVD gaat het feest nog even door en zijn de avonturen van de dames en band te volgen via hun knotsgekke vlogs die veelvuldig worden bekeken!

Tijdens een avond met Boulevard word je verwend met vele medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits, gecombineerd met een vette en energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen! Op een bedrijfsfeest gaat dat iets genuanceerder dan in een feesttent; maar hóe dan ook: met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los!