Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Sinds 1986 een superband, echte sfeermaker:
dŤ entertainers met meer dan 100% inzet !
           
JUKEBOX

Al bijna 20 jaar lopen deze muzikanten in Nederland-Muziekland rond.
Jukebox is een band die helemaal anders is dan de al zo vele anderen.

In juli 2005 werd Jukebox uitgebreid met een zangeres. Dat betekende een flinke bries door de optredens en repertoire.
Jukebox onderscheidt zich van de gemiddelde band door de soepel lopende combinatie van gezelligheid, perfecte muziekkeuze en luchtige presentatie. Dit valt al snel te ontdekken tijdens een optreden van deze Noord-Hollandse pretformatie.
Jukebox staat garant voor stormachtige avonden, leutfeesten, knalkermissen, niet-te-vergeten bruiloften, relatiemakende bedrijfsfeesten en swingende top 40 avonden!

Bij blijven in een modern repertoire is het motto, dus alleen de allerbeste, meest dansbare en meest feest makende nummers golven over de menigte heen. Zelfs de meest principiŽle niet-dansers staan in de loop van de avond op de vloer mee te stampen, te zingen en te dansen.

Jukebox is vooral heel errug ECHT en dat straalt er dan ook vanaf !!!

Door elk optreden tot in de puntjes te verzorgen behoren deze muzikale entertainers al sinds 1986 tot de absolute top.

Ook op CD gebied is Jukebox actief:

Het in 1996 opgenomen en in eigen beheer uitgebrachte Live album "10 jaar Hots Knots Begonia" is in Noord-Holland een uitstekend verkochte en veel gedraaide CD.
In Februari 2000 heeft Jukebox haar tweede Live album "Geweldigenoten" opgenomen. Deze is verkrijgbaar bij de meeste CD zaken in Noord-Holland en uiteraard bij de Jukebox optredens. Van augustus tot en met oktober 2001 is Jukebox gevolgd door een filmploeg van Yorin voor het programma "De kermissen van Noordholland". Deze serie is in begin 2002 op herhaling geweest. De titelsong "Kerremus"van dit programma is als single uitgebracht en heeft in diverse hitlijsten gestaan.

www.jukeboxlive.nl