Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Snowboard

Het is een feit, dat vandaag de dag een 'standaard' coverband niet echt volle zalen meer trekt. Maar hang een thema aan een avond, zorg voor een passende invulling en zie, een succesvolle avond is vrijwel gegarandeerd.

De mannen en dame van Flair zijn ijzersterk in het bedenken van nieuwe concepten.
Zo rolden (naast Flair) namen als Truus Trut & de Terlenka's, Impress, Impess+, Kees & Ko, Shadows of the 60's, Bayerische Bierfest, Flink! en Dinner for 2 uit de koker.
Constant wordt gezocht naar een gat in het aanbod en jawel, een nieuw concept zag het licht: de live-Après-Ski band SNOWBOARD.

De naam verraadt het al: het repertoire bestaat uit louter après-ski hits.
Proef de sfeer en dynamiek van Winterberg, Kirchberg, Saalbach Hinterglemm, Kaprun of Sölden met een avond vol après-ski hits.
Van DJ Ötzi tot Wolter Kroes, van Avicii tot Peter Beense, van Wildstylez tot Het Feesteam, SNOWBOARD laat het allemaal voorbij komen.
Feest in sneeuwsfeer ? Slalom dan niet om SNOWBOARD heen !

Om het concept qua prijs in deze economisch lastige tijden interessant te houden voor opdrachtgevers is de band te boeken in verschillende samenstellingen.
Standaard: 5 man met geluid tot ca. 250 pers. (café-setting)
Optioneel: gitarist en/of 2 danseressen en/of eigen après-ski DJ.
Of alles erop en eraan, inclusief groot geluid en licht