Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Dennis van der Geest

Olympiër Dennis van der Geest is een autoriteit in de internationale judosport. De 28 jarige Haarlemse topsporter behaalde op de Olympische spelen in Athene 2004 een bronzen plak, is al 9 jaar achtereen Nederlands kampioen en behaalde in de loop der jaren maarliefst 4 WK en 9 EK medailles.
Als kroon op zijn carrière werd Dennis op 11 sept. 2005 wereldkampioen.
De ijzersterke en gedreven Haarlemmer heeft op jonge leeftijd al een imposante internationale topsport carrière, maar er is meer…

Zijn gedrevenheid en liefde voor topprestaties beperkt zich niet alleen tot de judomat. Al vele jaren is Dennis van der Geest een graag geziene gast op de meest uiteenlopende dance feesten waar hij als DJ een meer dan goede reputatie heeft opgebouwd. Naast gast-optredens initieerde hij ook meerdere zeer exclusieve en drukbezochte feesten die uitermate succesvol zijn ontvangen.

DJ Dennis van der Geest zijn repertoire keuze is het beste te omschrijven als trendy en uiterst dansbare groovy house en kenmerkt zich door drums en vocalen. Eventuele uitstapjes naar gouwe ouwe disco worden niet geschuwd wanneer de sfeer daar aanleiding toe geeft. Kortom een repertoire dat toegankelijk is voor een breed publiek dat zin heeft in een goed feest. Niet alleen als sportman maar ook als dj zijn Kracht, Passie, Talent, Plezier en Techniek de cliff hangers voor een overweldigende beleving.

De media hebben het dj talent van judoka Dennis van der Geest inmiddels ook ontdekt. Met een column in de veelgelezen ochtendkrant "De Spits" tipt Dennis wekelijks miljoenen treinreizigers over de hotste dance feesten en geeft hij recensies van de leukste party's. Met zijn sterke en verfrissende persoonlijkheid zal Dennis binnenkort in meerdere media zijn beleving van de leukste dance events weergeven en verslag doen van de feesten waar hijzelf als dj in de line-up te vinden is.