Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

DJ Toine

Dj Toine discotheek dj 2003

Na 16 jaar actief te zijn in de muziek waarvan de laatste 8 jaar als resident dj van Bob 's Saloon Uitgeest (discotheek van het jaar 2003) gaat Dj Toine het land in.
Zijn muziek kan alle kanten uit, een echte “all rounder” zo gezegd.
Het doel wat hij zichzelf stelt is makkelijk: het moet feest zijn! , feest houd niet per definitie apresski muziek in, maar juist beleving door opvallende wisselingen van muzieksoorten en hierdoor de gasten van de uitgaansgelegheid te verassen.
De gasten net even op het verkeerde been zetten om ze vervolgens weer te laten springen of te laten meelallen. Commercieel herkenbare muziek is de beste omschrijving die te verwachten valt bij een all round dj.

Toine heeft zichzelf de afgelopen 16 jaar bewezen in binnen en buitenland van de Surprise bar (cooldown) Amsterdam, Pacha La Pineda Spanje tot de Mtv dance party's met diverse nationale en internationale House Dj's.

Toine voelt zich thuis in een combinatie van comerciele dance / top 40 met uitstappen naar Nederlandstalig en oude disco hits.

Tijdens de 14 jaar dat Toine actief is geweest voor Bob's Party Palace heeft hij ruim 2.5 miljoen feestgangers laten dansen. Van bedrijfsfeest tot discotheek, van thema avond tot Karaoke niets is hem onbekend.


Discografie:

Dj Toine – Turn it up

Bob's Saloon wet & wild edition 2cd mixed by dj Toine

Dj toine – Let's all chant