Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

DJ Promiss
Begonnen in de gayscene van Arnhem in 1995 verwierf DJ Promiss al na een jaar draaien een residentie op de zaterdagavond prime-time in de toen erg populaire clubs 'Barocca' en 'De Danssalon' te Rotterdam.

In 1998 bracht ze in samenwerking met twee andere female DJ’s een compilatie-CD uit onder de naam 'Creamteam' (Polygram TV-CD). Vanaf dat moment ging het snel; samen met DJ Miss Monica startte ze de succesvolle “Fresh Up” wednesdaynights in Nighttown Rotterdam, die ze na ziekte van Miss Monica volledig overnam, en kwamen er aanvragen vanuit het hele land. 

In 2000 werd zij gevraagd door Ronald Molendijk om een compilatie cd uit te brengen bij zijn-toenmalige- platenmaatschappij Basic Beat. Haar eerste solo cd 'This Way Up' was het resultaat, met daarop ook haar eerste  eigen productie in samenwerking met Harry Lemon (dj Lemon8).

Ook haar tweede compilatie cd 'Wake Up Call' werd met lovende recensies ontvangen. Naast haar eigen productie “Close Call” bevat het album een combinatie van stoere clubtracks en energieke house.
 

Haar stevige DJ-sets, die onmogelijk bewegingloos aan je voorbij kunnen gaan, zijn typerend voor haar als dj. Haar unieke stijl zou zonder het in een hokje te willen plaatsen kunnen worden omschreven als een energieke mix van club en techno.

Met gemiddeld 3 optredens per week in toonaangevende clubs in binnen- en buitenland (oa. Israel,Spanje,Griekenland,Duitsland) bewijst Marieke de Boef alias DJ Promiss de top te hebben bereikt in de over het algemeen uit mannen bestaande Nederlandse clubscene.

In 2001 had ze voor het eerste jaar een eigen truck op de Heineken Fast Forward Danceparade in Rotterdam. Ook in 2002 en afgelopen augustus 2003 was ze weer een van de weinige- én de enige vróuwelijke DJ, met een solotruck, en met veel succes!

Toekomstige uitdagingen en perspectieven zijn er nog voldoende. Het produceren bevalt haar goed, zowel in haar eigen studio als met andere collega producers.Ze wil zich hier in de toekomst meer en meer op gaan richten.

Na producties met oa. Lemon8 en Mattew Dekay werkt ze momenteel met Rank1 aan een nieuwe track die eind 2003/begin 2004 wordt verwacht.

Het is voor Promiss uitkijken naar een nieuw alter ego, want een belofte is ze niet meer. Die is reeds uitgekomen!

Discografie:

1998 'Creamteam'    cd compilatie   - Polygram
2000 'This Way Up'  cd compilatie   - Basic Beat Rec.
2000 'This Way Up'  12 inch           - Basic Beat Rec.
2001 'Wake Up Call'  cd compilatie   - Basic Beat Rec.
2001 'Wake Up Call  12 inch           - Basic Beat Rec.