Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Dick Raat
Een optreden van Dick Raat is veel meer dan een goed stuk muziek...

Dick Raat is een enthousiaste, professionele artiest die zich al musicerend en zingend tussen het publiek begeeft (draadloos versterkt). Iedere gelegenheid is uniek en vraagt om een eigen muzikale invulling. Dick past zich elke keer weer moeiteloos aan en zorgt altijd voor een intieme en relaxte of feestelijke sfeer. Dit maakt dat Dick breed inzetbaar is voor de meest uiteenlopende gelegenheden waar kwaliteit in muzikaal entertainment gewenst is. Of het nu gaat om een swingend dansfeest, een sfeervol diner, een gezellige borrel, receptie, BBQ, een tuinparty of mooie love-songs tijdens uw huwelijksceremonie, alles is mogelijk! Naast de akoestische gitaar werkt Dick met professionele begeleidingsbanden, waardoor een mooie, warme en complete sound ontstaat.
H
UWELIJK : 
Dick heeft zich gespecialiseerd in het muzikaal omlijsten van huwelijksvoltrekkingen, waardoor deze bijzondere gebeurtenis een onvergetelijke herinnering voor u en uw gasten zal worden. U kunt kiezen uit een sfeervol repertoire van prachtige lovesongs die perfect aansluiten bij uw ceremonie. 
Vervolgens kan Dick ook de ‘After Ceremony' (borrel, receptie, diner) muzikaal voor uw invullen.
Ook uw huwelijksfeest kan door Dick superfeestelijk worden ingevuld. Naast een juiste muziekkeuze en het tot in de perfectie ten gehore brengen van de muziek is tijdens het feest de interactie met het publiek zelfs nog belangrijker. Dit is nu net wat een optreden van Dick zo bijzonder maakt.

VERJAARDAG/HUWELIJKSJUBILEUM/PROMOTIE/OF...: 
Dick is bijzonder geschikt voor het muzikaal omlijsten van bijzondere gelegenheden die extra aandacht verdienen. Het uitgebreide repertoire, de mooie stem, de warme klanken van de akoestische gitaar en daarnaast Dick's enthousiaste, spontane en passievolle wijze van optreden zorgen altijd voor een perfecte invulling en onvergetelijk feest!

ZAKELIJKE FEESTEN :
Medewerkersfeest, receptie, borrel, diner, open huis, of noem maar op...
Voor elke gelegenheid is het van groot belang dat de muziekstijl en het geluidsvolume worden aangepast aan de situatie, het aanwezige publiek en uiteraard uw specifieke wensen. Als geen ander weet Dick de juiste sfeer te creëren. Hij voelt perfect aan hoe uw festiviteit muzikaal ingevuld mag worde

GELUID : 
Speciaal voor kleinere gezelschappen, locaties of festiviteiten die zich afspelen in meerdere ruimtes heeft Dick een prachtige mobiele versterker ontwikkeld. De versterker is voorzien van wieltjes en werkt op een accu. Zeer makkelijk verplaatsbaar dus. Voor de wat (middel-)grotere feesten en locaties heeft Dick een hoogwaardig geluidssysteem van de allerbeste kwaliteit. Door het plaatsen van meerdere kleine speakers rondom in de ruimte wordt zijn geluid mooi verspreid en zal het volume nooit te hard zijn. In beide gevallen loopt Dick gezellig (draadloos) rond tussen het publiek.

COMBINATIE MET DJ-INVULLING : 
Bij feesten met een zeer hoge continue "dansfactor" vervult Dick naast zijn optreden ook de rol van DJ. Hierbij maakt hij een mooie afwisseling van zijn eigen live-entertainment en DJ-muziek. Op deze manier wordt absoluut het maximale uit uw feest gehaald!