Home   Bands   Artiesten   Drive in shows   DJ's   Specials   Prijzen   Referenties   Nieuws   Contact

Dreamcast

- Nicole (zang)
- Sjef (zang/entertainment)
- Harold (zang/gitaar/entertainer)
- Bas (toetsen/zang)

Een  razend populair dynamisch/modern kwartet, met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, Starmaker en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!
De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap, maar dat entertainment misschien nog wel belangrijker is. Gedurende de avond zullen er ook een groot aantal wereldsterren/acts de revue passeren…….

Ze hebben maar één doel voor ogen en dat is dat de mensen van hun optreden laten genieten.

Het repertoire kan geheel op de avond/publiek afgestemd worden, de band speelt immers overal: Bruiloften/Discotheken/Kroegen/Feesttenten/Bedrijfsfeesten etc.
Kortom een avondvullend programma waar iedereen muzikaal aan zijn trekken komt en waar interactie met het publiek centraal staat. Dit alles samen met een perfecte lichtshow maakt van de band “Dreamcast” een lust voor oog & oor! 

zeer breed repertoire – flexibele opstelling – korte pauzes – dosis humor - professionele geluidsinstallatie – fantastische lichtshow – flinke dosis vakmanschap