Home     Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials Bruiloft   Kermis   Carnaval     Prijzen    Referenties   Contact


Maylissa Row

Maylissa Row is een zangeres die samen met haar gitarist uw feest/evenement/bijeenkomst komt opluisteren. En dan hebben we het niet over house of hardcore, maar eerder over laid back genieten van een akoestische setting in een ontspannen sfeer.

Voor de oplettende kijker is Maylissa Row geen onbekende. Een paar jaar geleden deed zij als 17-jarige namelijk mee aan The Voice of Holland en schopte het tot de knock-outs. Vond ze het erg dat ze niet won? Nee hoor. Maylissa vond het een fantastische ervaring en linksom of rechtsom blijft ze toch met muziek bezig, want dat is ze al vanaf haar 6e jaar. 
 
De persoon, maar ook de artiest Maylissa kenmerkt zich door een mooie mix van bescheidenheid, sympathie en kracht. En dat hoor je ook terug in haar zang. 
Qua repertoire is de term Old Classics & Modern Acoustic het beste van toepassing. Ze zingt eigenlijk alleen maar nummers die we allemaal kennen, van bijv. de Eagles of Aretha Franklin, maar ook van Ed Sheeran of Miley Cyrus. 
 
Dus bent u op zoek bent naar een beeldschone ontvangst van uw gasten, naar achtergrondmuziek, naar een invulling van een rustmoment voor uw publiek, dan is Maylissa, samen met haar gitarist of toetsenist, het juiste antwoord.

Een voorproefje?  Click
hier voor haar promo-video !

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl