Home     Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials Bruiloft   Kermis   Carnaval     Prijzen    Referenties   Contact


Suitz


 
Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten, hebben elkaar leren kennen op de opleiding “Podiumkunsten Muziek” in Arnhem. Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop! 

Wie zijn Daan en Nicky?
Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het, met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren!

Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen. Beiden zijn ontzettend blij dat ze elkaar hebben leren kennen en ze gaan er dan ook full speed tegenaan!

Hun repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant, van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij

En het publiek? Dat deint ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, maar zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten. Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, zijn interactief met het publiek en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!

Suitz: strak in het pak, uit je dak!

GEZIEN: Efteling Midsummer Festival, Giro d'Italia in Nijmegen, Studentival Arnhem, Jubileumfeest Ronnie Ruysdael in Zwolle, kampvuurparty Koekange, Koningsdag Faberplein, terrasfeest Venray, Beachparty Macharen, Dag van het Levenslied, Cafe 'T Lempke in Eindhoven, Piet Zoomers in Den Bosch, Fellows & Friends in Veghel, Theaterkerk in Bemmel, Bourgondisch S'-Hertogenbosch, Moeke Mooren, De Korenmolen in Appeltern, Stella Maris in Haarlem,Kroegetocht in Uden, Oude Mariakerk in Deventer, Partyschip De Sluizer, Irish Pub The Banner in Gilze, etc. 
 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl