Home   Bands   Artiesten   Drive in shows   DJ's   Specials   Prijzen   Referenties   Nieuws   Contact
 

Bedrijfsfeesten en evenementen

Met de nodige kennis en 30 jaar ervaring gaan wij aan de slag om het onmogelijke mogelijk te maken en uw evenement te doen slagen.

Ieder evenement is voor ons belangrijk.
U wilt uw bedrijfsfeest kleinschalig van opzet houden, met inzet van een zanger/zangeres, geschikte band of orkest, dj of drive-in show voor een bescheiden budget ?
Of u wilt juist groots uitpakken met een mega-evenement, kompleet met uitgebreid orkest en entertainment in de vorm van een illusie-show, bekende nationale of internationale artiesten en eersteklas catering in een overweldigende entourage?
Geen probleem, wij regelen alles voor u !

Gezien de grote verscheidenheid van opdrachtgevers en doelstellingen van evenementen  werken wij niet met vaste concepten, maar creŽren voor iedere opdrachtgever een eigen uniek programma.
Onze evenementen zijn erop gericht er vooral zorgen dat er nog lang over nagesproken wordt.
Wij zorgen ervoor, dat u als opdrachtgever de perfecte gastheer of gastvrouw kunt zijn, omdat organisatie, regie en productie u volledig uit handen worden genomen.
Met de inzet van onze artiesten, orkesten, entertainment, catering en locaties laat u  bij  uw gasten een onuitwisbare indruk achter.

Kwaliteit
Stand By Productions beschikt over een eigen artiestenstal en werkt daarnaast samen met de grootste managementburo's van Nederland, zodat wij met recht kunnen stellen dat wij ALLE nationale en internationale acts en artiesten kunnen inzetten om uw evenement tot een groot sukses te maken.
Een overzicht van bedrijven en (overheids)instellingen waarvoor wij evenementen organiseerden vindt u
HIER

Werkkostenregeling
Als werkgever heeft u vast kennis genomen van de gewijzigde regelgeving met betrekking tot kostenvergoedingen aan uw werknemers, de welbekende Werkkosten Regeling.
Ook personeelsfeesten en evenementen vallen onder deze regeling.
Simpel gesteld komt het er op neer, dat feesten/evenementen die worden georganiseerd op de werkplek (in elke willekeurige vestiging van uw bedrijf), worden vrijgesteld van belastingheffing.
Alles over de WRK kunt u terugvinden op deze site: www.werkkostenregeling-wkr.nl


Wilt u een evenement organiseren binnen uw bedrijf, maar vindt u de werkplek nou niet bepaald gezellig ogen, laat u dan vrijblijvend door ons adviseren over de mogelijkheden tot aankleding.
U zult aangenaam verrast zijn door het resultaat !

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl