update

15 oktober 2014   


De voorgaande edities van de 80's Flashback Theater Tour waren uitermate succesvol.
In alle theaters ontving de cast een warm onthaal en de populariteit van de cast en met name Ria Brieffies bleek overweldigend!
Ongetwijfeld gaf de Dolly Dots-reunie in mei 2007 nog een extra 'boost' aan de respons die Ria mocht ontvangen.
Helaas sloeg het noodlot toe. Aan het eind van het seizoen 2008 openbaarde zich een ernstige ziekte bij Ria en wij moesten in 2009 tot onze ontsteltenis afscheid nemen van onze lieve vriendin. Besloten werd de tour voor enige tijd stil te leggen.

Anno 2013 pakken we de draad weer op met nieuw elan en een deels nieuwe cast !
Vaste waarden Forrest en Alides Hidding blijven; nieuwe gezichten zijn Nance Coolen, die in de jaren '90 wereldwijd furore maakte met de formatie Twenty Four Seven en daarna een van de 'gezichten' was van o.a. SBS 6, met samen met Gerard Joling bij SBS6 en Leonie Meijer.
Leonie werd -na Ben Saunders- tweede in de finale van de eerste editie van The Voice of Holland en scoorde het jaar daarna een knaller van een hit met Jeroen van der Boom. Ook haar debuutalbum dat hetzelfde jaar verscheen belandde hoog in de hitlijsten.
Medio maart 2013 verschijnt een nieuw album van Leonie, maar daarnaast vindt ze het geweldig om ervaring op te doen in de theaters in de cast van de 80's & 90's Flashback Music Tour.

Maar ook het geweldige repertoire van de Time Bandits blijkt nog lang niet vergeten ! Hits als 'Specialized in you",  "The man with the golden voice' en "Live it up" werden woord voor woord meegezongen. Alle reden om het repertoire uit te breiden met nog een aantal van die geweldige songs van Te Time Bandits.

En tja, een bijzonder fenomeen blijft onze Amerikaanse vriend Forrest Thomas. Keer op keer rijst het publiek als 1 man op uit de zetels als deze ras-performer bij het vierde nummer van de show zijn entree maakt op het podium. De gangpaden vullen zich steevast met swingende dames en heren, die ook niet meer de moeite nemen om hun stoelen op te zoeken, maar enthousiast blijven meedansen tot het eind van de show.

De muzikale leiding is ook nu weer strak in handen van de band FLAIR.
Nieuw is, dat het eigen repertoire van Flair nu onderdeel uitmaakt van de show. De eerste eigen hits dateren immers al van 1995 en passen dus perfekt in de tijdgeest van de show.
Zo kent iedereen wel de hitsingles "Oh Middernacht",  "Laat mij maar alleen", "A si" en "Con los manos" en zo zijn er in de loop van de jaren nog tientallen tracks verschenen.
Zanger Kees en zangeres Sandra krijgen met hun bandmakkers in deze editie alle ruimte om hun muzikale talenten te etaleren.
 

De 80's & 90's Flashback Music Tour, dat is een complete avond uit !


We zien u komend seizoen graag terug in de theaters !
 

 


80's & 90's Flashback Music Tour is ook te boeken voor bedrijfsfeesten en evenementen !
Vraag informatie:
0226 - 412 912

 

 

   HOME