Home   Bands   Artiesten   Drive in shows   DJ's   Specials   Prijzen   Referenties   Nieuws   Contact
 

Stand By Productions is dè organisatie van event-professionals, met een jarenlange expertise op het gebied van creatieve ontwikkelingen en producties.

Dè ideale partner voor organisatoren, die een evenement op poten willen zetten, maar niet exact weten aan welke richtlijnen ze dienen te voldoen. Of wellicht de eerste stappen hebben gezet, de vergunning al hebben ontvangen, maar willen (laten) controleren of ze in organisatorische zin niets over het hoofd hebben gezien.
Bijvoorbeeld terrein-, of tentindeling, uitgiftepunten voor horeca en muntverkoop, plaatsing en aantal facilitaire voorzieningen (toiletten), rookgelegenheid, entree, crowd management, beveiliging, stage, backstage, stroomvoorziening, personeelsplanning en nog tientallen aandachtspunten.
Met gemiddeld 30 jaar ervaring staan onze technici, beveiligers, horeca- en entertainmentspecialisten u ter dienst om er zeker van te zijn dat er in dat opzicht niets aan het toeval wordt toegelaten.

Ook met betrekking tot entertainmentadvies bent u bij ons aan het juiste adres.
Natuurlijk kunt u zelf googelen en artiesten, bands of dj's/drive-in shows benaderen, maar u zult merken (of heeft al gemerkt), dat daar veel meer bij komt kijken dan een simpel belletje of mailtje. U krijgt te maken met eisen, wensen, technische riders, cateringriders, timetable, podiumvoorzieningen, etcetera, etcetera.

Bij een 'vol' programma heeft u ook tijdens het evenement de handen vol om een en ander in goede banen te leiden. En die tijd heeft u vaak niet, omdat andere zaken dan zeurende tourmanagers of musici en technici en een dreigende uitloop van het programma uw aandacht vragen.
De oplossing tegen deze stress: geef de productie uit handen aan een professionele partner, die gewend is om met deze materie om te gaan.

Stand By Productions neemt desnoods de totale organisatie uit handen met betrekking tot entertainment, beeld, geluid, catering, communicatie, special effects, facilitaire voorzieningen, kortom alles wat komt kijken bij een geslaagd evenement.
Of het nu gaat om een bescheiden privéfeest, een gala-voorstelling in Theater Carré of de opening van uw nieuwe bedrijfspand, dat wordt omgetoverd tot feestlocatie, wij bieden u de perfecte one stop solution !

Naast het organiseren en produceren van events verzorgt Stand By Productions tevens het management en de boekingen van een groot aantal musici, artiesten, dj's en showprogramma's.
Door onze ruim 30-jarige ervaring, waarin wij een uitstekende samenwerking opbouwden met het management van alle bekende (en minder bekende) artiesten en musici, kunnen wij voor ieder event en budget probleemloos in de gewenste invulling voorzien, tegen concurrerende prijzen.

Neem voor informatie vrijblijvend kontakt met ons op: info@standbyproductions.nl
of bel 06- 5332 6755

 

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl