Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Birgit Schuurman

Birgit is terug van nooit weggeweest.

Na zich een jaar vooral bezig te hebben hehouden met musical (“De Jantjes”) en televisie (de nieuwe Talpa-serie “Lieve lust’) laat Birgit weer verrassend van zich horen op het muzikale vlak.
De opvolger van haar succesvolle debuut-album Few Like Me (2001) is een feit.
Sticky Tales is de naam!

Birgit heeft met haar Oosterse inslag iedereen doen verrassen. De clip ‘Hardrocking Diva’ haalde High Rotation op TMF en de shows werden aangekleed in compleet Oosters decor.
Als het op style aankomt weet Birgit altijd weer de juiste snaar te raken !

Sticky Tales wordt door Birgit zelf omschreven als een zak met snoepjes in alle smaken. Al luisterend wordt je geconfronteerd met verschillende sensaties: zoet, zuur, pittig, zout en bitterzoet. Birgit’s muziekstijl laat zich niet in een hokje stoppen, net als de maakster zelf.
Het album bevat muziek voor elke mood. Ben je in een melancholische bui, luister dan naar het dromerige Sleeping Pill of naar Birgit’s prachtige vertolking van Kate Bush’ Wuthering Heights. Heb je zin om te dansen, dan zit je goed met de eerste single Hardrocking Diva of Take A Better Look. Meer zin in sexy elektro-pop? Red Hot Lover knalt uit je boxen! En voor diegenen die de scheurende gitaren missen: So-called Friends en Tsunami bedienen je op je wenken.

De producers van het album, Jeroen den Hengst en Niels Zuiderhoek zijn geen vreemden in de muziekwereld. Samen waren zij verantwoordelijk voor de mega-hit Banghra Knights van Husan. Niels Zuiderhoek speelde vroeger in Relax en werkt nu met zijn nieuwe band Seven aan hun debuutalbum. Jeroen den Hengst speelt al jaren in Birgit’s band en schreef en produceerde veel nummers voor Lois Lane.

Om in muziekland te kunnen verrassen, moet je niet alleen over talent beschikken, maar ook over doorzettingsvermogen. Birgit heeft bewezen beide eigenschappen in zich te verenigen. Haar eigenzinnige stijl, energieke podiumuitstraling en sterke stem overtuigen en dat heeft de harten van een divers en nog altijd groeiend publiek gestolen.