Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Daphne Deckers

Daphne Deckers zit nog op het atheneum als haar carričre van start gaat. Daphne blijkt een talentvol presentatrice te zijn en al snel wordt ze één van de sprekendste ‘Veronica’ gezichten. Hier presenteerde zij het programma ‘Top 20’. Haar schoonheid bleef echter niet onopgemerkt en in een korte tijd groeide ze uit tot topmodel, werkte ze met beroemde ontwerpers en fotografen en liep ze wereldwijd over de catwalk.

Later presenteerde Daphne nog de programma’s ‘Veronica Reisgids’, ‘Veronica Computer Magazine’, ‘Robijn Fashion Award’, ‘TV Woonmagazine’, ‘Miss Beautiful Black’, ‘101 vrouwen’ en ‘V-models’. In 1999 presenteerde Daphne samen met Rolf Wouters de eerste serie ‘Big Brother’ bij Veronica.
Ook als actrice is Daphne succesvol, zo speelde ze in de Amerikaanse mini-serie ‘Remember’, in de film/tv serie ‘All Stars’ en speelde ze een rol in de James Bond Film ‘Tomorrow Never Dies’. Verder had ze een rol in de VPRO-serie ‘Bed & Breakfast’
Momenteel is Daphne maandelijks te zien als lifestyle-deskundige in het programma RTL Boulevard en is zij presentatrice van het bekende programma ‘Holland’s Next Topmodel’ bij RTL.

Naast al deze werkzaamheden blijft schrijven haar grootste talent. Daphne is een zeer gewaardeerd en gevestigd auteur met bijna 1 miljoen verkochte boeken in ruim 10 jaar! Boeken van haar hand zijn ‘Mijn leven als Fotomodel’, de ‘De geboorte van een Moeder’, ‘De geboorte van een Gezin’, ‘Even aan mijn Moeder Vragen’, ‘Vaders zijn Moeders met Ballen’, ‘Pedagoochelen’ en de columnbundels: ‘De echte Deckers’, ‘Opwaartse Drukte’ en ‘Decksels’. Daarnaast schreef zij de kinderboeken ‘De verschrikkelijke IJstaart’, Matroos in de Doos’, ‘De Leeuw en de Aap’ en kort geleden heeft Daphne haar vierde kinderboek uitgebracht: ‘Marijn in de Woestijn’. Matroos in de Doos is ook te zien als musicalversie, uitgevoerd door Theatergroep Terra. Tevens schrijft Daphne een column in Dagblad de Telegraaf en voor Readers Digest.

Naast dit alles is Daphne moeder van twee kinderen, zoontje Alec en dochtertje Emma, en is ze getrouwd met tennisheld Richard Krajicek.