Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Irene van de Laar

Irene Wilhelmina Maria van de Laar werd geboren op 4 december 1968 in Valkenswaard en groeide op in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Eigenlijk was werken bij de Marechaussee haar doel, maar ze deed toch mee met de 'Modellenwedstrijd' van Linda de Mol. Uit deze wedstrijd kwam een contract bij een modellenbureau in Rotterdam voort. Ruim tien jaar liep Irene over vele Catwalks, waarvan twee jaar in het Mekka van de modewereld; Parijs.

Irene werd 'Miss Nederland' en ze mocht meedoen aan de Miss Universe verkiezing in Manilla. Helaas sleepte ze daar geen hoofdprijs in de wacht. Ze presenteerde in 1994 bij Radio Rijnmond het programma 'Vakantiepost' als gastpresentatrice. Hierna werd ze gevraagd om het tv-programma 'Derby 8' te presenteren, echter, voordat dit programma op de buis zou zijn werd het door de rechter verboden.

In 1995 kwam Irene bij SBS6 terecht, als presentatrice van het programma 'De Nachtrijder'. Irene ging met een motor op pad, op zoek naar de stoutste plekjes van Nederland. Ook deed ze 'De heetste plekjes'; 'Irene bij…' op bezoek bij celebrities en het filmprogramma 'Moviebox'. Vervolgens presenteerde Irene het lifestyle programma 'Trendies' (RTL 5). In februari 2001 werd zij uitgeroepen tot Ambassadrice van de Zonnebril 2000, omdat zij geregeld opvallende exemplaren droeg in 'Trendies'.Ook maakte zij een aantal reisverslagen voor 'Staatsloterij Magazine' (RTL4). In het voorjaar 2003 speelde Irene een gastrol in de tv-serie 'Onderweg naar Morgen' (Yorin).

Momenteel is Irene vaste co-hosts bij het populaire programma 'RTL Boulevard' (RTL4).