Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Leontine Borsato

Leontine Borsato-Ruiters (Naarden, 10 december 1967) is een voormalig Nederlands televisie-presentatrice en filmactrice. Ze is als echtgenote van Marco Borsato veelvuldig in het nieuws.

Ze was voor het eerst te zien in de Nederlandse speelfilm Amsterdamned, waarin zij in bikini liggend op een luchtbedje in de Amsterdamse grachten door een duiker met een groot mes werd vermoord. Daarna was ze te zien in films als Briefgeheim, Westzijde Posse en Flodder. Ook speelde ze in de musical 'De Jantjes'.

Landelijk brak ze door als "bordjesomdraaister" in het televisieprogramma Rad van Fortuin met Hans van der Togt als presentator. Zijn dagelijkse aankondiging "En hier is ze, onze enige, echte, eigen...Leontine" bezorgde Leontine Ruiters grote bekendheid.

Enige tijd presenteerde ze het weerbericht bij Veronica, en de programma's 'Camel Trophy', 'Veronica goes...', 'Bodytrend' en 'Time 2 Move'.

In 2006 deed ze mee aan het BNN-programma Ranking the Stars.

In 2007 is ze wekelijks te zien in de Tien-serie Voetbalvrouwen. De serie speelt zich af rondom vier vrouwen, waarvan de man allemaal in de voetballerij werkzaam zijn. Leontine speelt de rol van Liz Duivendrecht, de vrouw van trainer Arjan Duivendrecht